Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Триколірна Блакитна Зірка 1 г

Фаворит серед однорічних ліан! Міцні, витончені стебла обвивають будь-яку опору, досягаючи у висоту 2-3 м. Щодня радує безліччю чудових кольорів блакитного кольору. Квітки великі, до 12 см у діаметрі лійчасті, розпускаються одна за одною. Можна вирощувати як ампельну рослину в контейнерах, розміщуючи їх на видному місці, а також для прикрашання альтанок, огорож, огорож. Висівають у відкритий ґрунт у квітні-травні, коли мине загроза нічних заморозків. Цвіте з липня до жовтня.

Страна происхожденияPL
Сортоднолетние

Ціна на насіння іпомея Триколірна Блакитна Зірка 1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння петрушка Коренева Цукрова 20 г : 20,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Триколірна Блакитна Зірка 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, мінеральні добрива за акційною ціною, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.