Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Пурпурна Райська Альтанка суміш 1 г

Справжній скарб для садівників! Чарівна квітуча яскрава суміш найкрасивіших садових ліан. Швидкорослі міцні стебла висотою до 3 м, з великим, серцеподібним листям, утворюють розкішний зелений килим. Квітки великі, діаметром 8-10 см, лійчастого, блакитного, фіолетового, рожевого, вишневого та білого забарвлень з ніжним ароматом. Використовують для вертикального озеленення стін, парканів, альтанок, балконів, створення зелених наметів та фігур. Насіння перед посівом замочують на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Райська Альтанка суміш 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Шоколадне Диво 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Пурпурна Райська Альтанка суміш 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.