Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Мереживо суміш 0,5 г

Чарівне забарвлення цієї іпомеї послужить вишуканою прикрасою Вашого саду! Одна з найкрасивіших садових ліан, яка порадує Вас чудовими квітками-грамофончиками яскраві кольори з білим обідком по краю. Стебло потужне, довжиною 1 м, добре облистнене. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Рослина світло- і теплолюбна, найбільшу декоративність набуває на родючих, легких ґрунтах, вимогливо до поливу. Вирощують розсадним та безрозсадним способом. Перед посівом насіння замочують на 24 години. При температурі 18 градусів сходи з'являються через 7-14 днів. На постійне місце розсаду висаджують у травні. Широко використовують для верикального озеленення.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння іпомея Мереживо суміш 0,5 г : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Трюфель Рожевий 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Мереживо суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас можна купити протруйники у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.