Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іберіс Вічнозелений Сніжинка 0,1 г

Чудова багаторічна вічнозелена рослина з найніжнішим ароматом білосніжних квітів, які багато садівників ототожнюють з хмарами! Іберіс вічнозелений - напівчагарникова морозостійка рослина з вічнозеленим блискучим листям і білими, дуже ароматними квітами, суцвіття яких нагадують хмари. Для вирощування підходить будь-який садовий ґрунт, бажано сонячне місце або півтінь. Використовують для декорування переднього плану рабаток, що ефектно заповнює вільні простори при групових посадках на клумбах. Відмінно підходить для вирощування у вазонах та балконних ящиках. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні на глибину 0,1 см, сходи з'являються через 10-14 днів при температурі +20-25 градусів. На постійне місце розсаду висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Можливий посів насіння у відкритий ґрунт на початку травня або під зиму. Цвіте рясно з кінця травня.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння іберіс Вічнозелений Сніжинка 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Інтрига 100 нас : 10,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іберіс Вічнозелений Сніжинка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння капусти всіх видів.