Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гвоздика Китайська Гібридна Діана суміш 10 нас

Унікальний гібрид з раннім перидом цвітіння, компактним габітусом та гіганських розмірів квітами. Рослина невибаглива, не боїться заморозків, добре розвивається на відкритих сонячних місцях та легкій півтіні. Цей прекрасний гібрид прикрасить будь-який квітник, а також ідеально підходить для вирощування як культура для горщика. Насіння на розсаду висівають у січні-березні, сходи з'являються через 4-6 днів. Пікують сіянці в стадії 3-4 пар справжніх листочків. На постійне місце рослини висаджують у травні, після проходження загрози заморозків, на відстані 25-30 см один від одного.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння гвоздика Китайська Гібридна Діана суміш 10 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Червоний Куб F1 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гвоздика Китайська Гібридна Діана суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, відмінна газонна трава для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.