Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г

Популярна рослина, яка своїм рясним та яскравим цвітінням прикрашає наш садок протягом двох літніх місяців! Дворічна рослина з численними, прямостоящими, міцними стеблами, висотою 25 см, які закінчуються великими, з великою кількістю махрових квітів, щиткоподібними суцвіттями, діаметром 8-12 см. Насіння на розсаду висівають у травні-червні, розсаду у відкритий ґрунт висаджують у серпні-вересні. Зацвітає на другий рік у червні та цвіте рясно протягом двох місяців. Використовують для клумб, рабаток, квітників, у групових посадках та на зріз.

Страна происхожденияNL
Сортдвухлетнее

Ціна на насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння петрушка Листова Карнавал 20 г : 18,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.