Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння горошок запашний Лавандовий 1 г

Ніжний тонкий аромат, вишукані за формою яскраві квітки! Однорічна, гілляста рослина з тонким стеблом, висотою 2-2,5 м. Квітки метеликового типу, ароматні, зібрані в пензлі по 5-8 шт, бузкового кольору. Квітконоси міцні, довжиною 30-45 см. Добре росте на відкритих, сонячних, безвітряних місцях. Потребує опори. Використовують для озеленення альтанок, огорож, для створення високих форм у квітниках, чудово поєднується з такими плетистими рослинами, як настурція та іпомея.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння горошок запашний Лавандовий 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Рожева Перлина 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для квітів (NPK 14.21.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння горошок запашний Лавандовий 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, купити насіння овочів будь-яких видів.