Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння жоржина Гібридна Фреско суміш 10 нас

Відмінна прикраса для низькорослих бордюрів та передніх планів клумб! Суміш мініатюрних махрових сортів. Рослини однорічні, кущики компактні, гіллясті, заввишки до 20 см, при ранньому прищипуванні, стають об'ємними та пишноквітучими. Суцвіття діаметром 6-7 см, ефектні, яскраві. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні. При температурі +18 градусів сходи з'являються через 7-14 днів. У відкритий ґрунт висаджують після проходження загрози заморозків. Віддають перевагу сонячним, захищеним від вітру ділянкам, з пухким, родючим грунтом. Використовують для оформлення бордюрів, партерних зон та для вирощування в контейнерах.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння жоржина Гібридна Фреско суміш 10 нас : 22,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння салат Листовий Бутербродний Каталонія 1 г : 7,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння жоржина Гібридна Фреско суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.