Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння флокс Метельчатий Холодне Полумья 0,1г

Всіма улюблена, багаторічна, яскраво- і рясно квітуча рослина з чудовим ароматом і яскравими шапками квітів! Багаторічна прямостояча кущиста рослина з сімейства Синюхові, висотою 80 см. Рясно і тривало цвіте з липня до вересня. Квітки п'ятипелюсткові, запашні, діаметром до 5 см, зібрані у великі хуртові суцвіття білого, лілово-рожевого, рожевого та пурпурового кольору. Рослина світлолюбна, але виносить і півтінь. Добре росте на родючих суглинних ґрунтах. Зимостійке, в малосніжні зими може підмерзати. Чуйно на частий полив, оскільки має поверхневу кореневу систему. Насіння висівають у відкритий грунт пізньої осені або навесні після проморожування (витримування сухого насіння в морозильній камері) протягом 1-2 тижнів. Після появи 3-4 пар справжнього листя сіянці розсаджують на відстані 20 см один від одного та двічі, з інтервалом у 3 тижні, підгодовують мінеральними та органічними добривами. Суміш рекомендується для оформлення міксбордерів будь-яких типів, квітників у стилі кантрі та пейзажних композицій.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння флокс Метельчатий Холодне Полумья 0,1г : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Смугасте Серце 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння флокс Метельчатий Холодне Полумья 0,1г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, мінеральні добрива за акційною ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, відмінна газонна трава для вас.