Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння флокс Друммонда Виблискуюча Краса Суміш 0,2 г

Рясне цвітіння та яскраві фарби флоксу радують око і піднімають настрій! Однорічна рослина, висотою до 25 см. Квіти ароматні, зірчасті, зібрані в щільні суцвіття різних розмальовок – білого, рожевого, червоного відтінків. Рясно і довго цвіте. Віддає перевагу сонячним місцям і легким дренованим родючим грунтам з великою кількістю органіки. Посів на розсаду – у березні-квітні, висадка в ґрунт – у травні через 15 см. Цвіте з червня до заморозків. Використовується для оформлення квітників, рабаток, балконів та для оформлення букетів.

Страна происхожденияNL
Сортоднолетние

Ціна на насіння флокс Друммонда Виблискуюча Краса Суміш 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Гострий Черрі Фаєр F1 8 нас : 28,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння флокс Друммонда Виблискуюча Краса Суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкращі насіння салату для вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.