Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Корнута Гібридна Пенні суміш 10 нас

Дворічна рослина, висотою 10-20 см, покрита численними квітами різного забарвлення, діаметром 4 см. Відрізняється рясним і тривалим цвітінням протягом усього літа. Для отримання рослин, що квітнуть у рік посіву, насіння висівають на розсаду в лютому- березні, сходи з'являються через 5-7 днів. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці квітня - на початку травня на відстані 20 см. При посіві насіння у відкритий ґрунт у червні-липні, цвітіння настає на другий рік вегетації рослини. Ефектно виглядає у бордюрних посадках, на альпійських гірках, у вазонах та балконних ящиках.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння фіалка Корнута Гібридна Пенні суміш 10 нас : 17,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат детермінантний Віагра 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор початок вегетації (NPK 30.10.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Корнута Гібридна Пенні суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.