Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант суміш 0,1 г

Чудова суміш садової фіалки з яскравими забарвленнями та великими оксамитовими квітками! Сильногілляста рослина, висотою 15-20 см, з великими квітками 5-10 см у діаметрі. Рослина холодо-і зимостійка, світлолюбна. Квітки дуже красиві, великі, різноманітних кольорів та відтінків. Цвітіння тривале – з квітня та до жовтня. Ідеальна рослина для прикраси балконів, бордюрів, альпійських гірок, килимових квітників. Прекрасно поєднується із сальвією, чорнобривцями, вербеною, цинерарією.

Страна происхожденияD
Сортдвухлетнее

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант суміш 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння редька Японська Ред Мит F1 1 г : 18,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.