Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Вітрокка Гібридна Ромео та Джульєтта 0,15 г

Великі, бархатисті квіти цієї фіалки додадуть неповторного шарму та елегантності Вашій клумбі! Виняткова  декоративність, раннє рясне та тривале цвітіння, стійкість до несприятливих погодних умов, зробили цю романтичну композицію улюбленицею весняного дизайну. Належить до серії Велюр. Формує компактні кущики, висотою 12-15 см з численними бархатистими квітками, діаметром 6-8 см, різноманітного забарвлення. Ефектно виглядає у бордюрних посадках, садових вазах, на альпійських гірках, балконах, вікнах, використовується для професійного вирощування в касетах та горщиках. Добре переносить пересадку в квітучому сполученні.

Сортсредний

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Ромео та Джульєтта 0,15 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння редис Червона з білим кінчиком 2 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Вітрокка Гібридна Ромео та Джульєтта 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, якісні насіння селери та редьки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, купити насіння суниці та гарбуза, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.