Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Вітрокка Гібридна Фрост Шоколад 0,1 г

Великі, бархатисті квіти цієї фіалки додадуть неповторного шарму та елегантності Вашій клумбі! Новий гібрид, що відноситься до серії Велюр. Цінується за чудове, двокольорове забарвлення квіток, раннє і рясно цвітіння, стійкість до високих температур. Квітки великі, 5,5-6 см у діаметрі, з бархатистими пелюстками шоколадно-бордового кольору з помаранчевою зубчастою плямою навколо темного вічка. Оригінальне забарвлення цієї фіалки зробить неповторними весняні та літні квіти, прикрасить балкони, вазони та альпійські гірки.

Сортсредний

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Фрост Шоколад 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння морква Осіння Корольова 5 г : 17,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Вітрокка Гібридна Фрост Шоколад 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас.