Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Вітрокка Гібридна Червоні Крила 0,1 г

Прекрасна серія з великими квітками, пишними кущами, раннім та рясним цвітінням! Розкішні квіти з ефектним поєднанням насичених фарб - жовтого та червоного кольорів із серії Швейцарські Гіганти. Рослина компактна, висотою 25-30 см, добре облистнена, квіти великі, 6-8 см в діаметрі. Прекрасно підходить для професійного оформлення квітників, бордюрів, рокаріїв, вирощування у горщиках та контейнерах.

Сортсредний

Ціна на насіння фіалка Вітрокка Гібридна Червоні Крила 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння буряк Зепо F1 2 г : 21,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Вітрокка Гібридна Червоні Крила 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, мінеральні добрива за акційною ціною.