Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фіалка Віттрока Гібридна Сапфір 20 нас

Чудова серія фіалок з великими, яскравими квітками ідеально підійде для балконних ящиків та низькорослих бордюрів! Гібридна серія фіалки з великими квітками яскраво -синього кольору. Рослина дворічна. Формує компактний кущик, висотою 15-20 см. Рослина невибаглива до умов вирощування. Віддає перевагу сонячним ділянкам, проте добре переносить і півтінь. Ґрунти необхідні родючі, добре дреновані, суглинні або супіщані, добре зволожені. Полив помірний, регулярний. Насіння у відкритий ґрунт висівають наприкінці червня – на початку липня. Рослини зацвітають навесні наступного року. Глибина посіву насіння - 0,5-0,7 см. Пікірування проводять у фазі 2-х справжніх листочків. Наприкінці серпня рослини пересаджують на постійне місце. Для отримання квітучих рослин на рік висіву насіння рослини вирощують розсадним способом з лютого по березень. Прекрасно підходить для оформлення клумб, бордюрів, вазонів та балконних ящиків.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння фіалка Віттрока Гібридна Сапфір 20 нас : 14,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Білий Вайт Меджик F1 200 нас : 16,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фіалка Віттрока Гібридна Сапфір 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.