Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дельфініум Галахард 0,1 г

Найкрасивіше, граціозне рослина, чудово виглядає в групових посадках на газонах і задніх планах клумб!  Чудовий сорт багаторічного дельфініуму з розкішними квітками. Квітки, білі, махрові, діаметром 6-7 см, зібрані в пензлі, довжиною 60-70 см. Висота рослини - 150-200 см. Рослина помірно вологолюбна, добре росте на сонячних місцях, захищених від вітру. Ґрунти віддає перевагу глибоким, глинистим і суглинистим, помірно вологі, але не сирі. Насіння висівають навесні з квітня по червень у відкритий ґрунт. Після посіву насіння закривають невеликим шаром пухкого ґрунту (не більше 1 см) і злегка утрамбовують рукою, зверху накривають нетканним матеріалом. Сходи з'являються через 20-25 днів. При розсадному способі вирощування насіння висівають у березні, а в червні розсаду висаджують у відкритий ґрунт. Цвіте другого року після посадки. Якщо зрізати квітконоси в липні, то рослина зацвітає повторно в серпні і цвіте до вересня. Рекомендується рослина пересаджувати кожні три роки поділом куща. Використовують для групових посадок на клумбах, рабатках, квітниках, вздовж стін та огорож, а також на зріз.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння дельфініум Галахард 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Ринковий 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на водорозчинне добриво Хелатін Фосфор-Калій PK (40:27) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дельфініум Галахард 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння чагарників та дерев, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, мінеральні добрива за акційною ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.