Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дельфініум Галахард 0,1 г

Розкішна, багаторічна, декоративна рослина, що розвиває по 8-10 кольорових стебел. Квітки, білі, махрові, діаметром 6-7 см, зібрані в пензлі, довжиною 60-70 см. Висота рослини - 160-180 см. Якщо зрізати квітноси, що відцвіли, в липні, то рослина зацвітає повторно в серпні і цвіте до вересня. Рекомендується рослина пересаджувати кожні три роки поділом куща. Використовують для групових посадок на клумбах, рабатках, квітниках, вздовж стін та огорож, а також на зріз.

Ціна на насіння дельфініум Галахард 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Майоран (Орегано) 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дельфініум Галахард 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, доставимо поштою насіння тютюну курильного, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.