Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дельфініум Мадам Баттерфляй 0,1 г

Багаторічна рослина, висотою до 180 см із щільними колосоподібними суцвіттями, що складаються з великих квіток, оригінального лавандово-рожевого забарвлення. Рослина морозостійка, світлолюбна. Віддає перевагу сонячним, захищеним від вітру місцям. Широко використовують для групових посадок на клумбах, газонах, квітниках, уздовж парканів, стін та огорож. Гарна, благородна рослина.

Ціна на насіння дельфініум Мадам Баттерфляй 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Бичачій Лоб 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дельфініум Мадам Баттерфляй 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..