Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дельфініум Багаторічний Літнє Небо 0,1 г

Це граціозна, ефектна рослина буде чудово виглядати як у групових, так і в одиночних посадках! Багаторічна рослина сімейства Лютикові, заввишки до 2 м із щільними кистевидними суцвіттями блакитних із білим вічком квіток. Цвіте у червні-липні, вторинне цвітіння – у серпні-вересні, відцвілі суцвіття обрізають для повноцінного другого цвітіння. Добре росте на освітлених ділянках з легким затіненням у полуденний годинник. Віддає перевагу родючим суглинистим і супіщаним, помірно вологим грунтам. Насіння висівають восени у відкритий ґрунт або в березні на розсаду, у травні рослини висаджують на постійне місце з відстанню 35-40 см. Використовуються в групових та одиночних посадках, для отримання зрізки. У зрізаному вигляді стоять у воді до 10-12 днів. Всі частини дельфініуму є отруйними.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння дельфініум Багаторічний Літнє Небо 0,1 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння то мат Індетермінантний Фаберже 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дельфініум Багаторічний Літнє Небо 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння овочів будь-яких видів, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.