Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння суміш сухоцвітів Флористичні Аксесуари 0,5 г

Спеціальна суміш декоративних рослин, що належать до групи сухоцвітів, для створення флористичних оранжувань! Яскрава галявина різноманітних за забарвленням та формою трав та квітів прикрасить Ваш сад протягом усього сезону до самих заморозків. Зрізані та висушені рослини використовують для складання зимових букетів, різних флористичних композицій та екібану для оформлення інтер'єрів. У суміш підібрані рослини висотою від 30 до 80 см, посухостійкі, світлолюбні. Добре ростуть на будь-яких поживних ґрунтах, рекомендуються регулярні поливи, розпушування та прополювання.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння суміш сухоцвітів Флористичні Аксесуари 0,5 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кабачок Немо F1 5 нас : 27,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння суміш сухоцвітів Флористичні Аксесуари 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, купити насіння суниці та гарбуза, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.