Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цинія Елегантна Королівська 0,5 г

Королева серед циній! Однорічна, теплолюбна рослина, висотою до 100 см. Кущі потужні, розлогі, стебла прямостоячі. Суцвіття великі,   махрові, пурпурно-фіолетового кольору, діаметром 10-12 см. Цвітіння рясне та тривале - з кінця липня і до заморозків. Любить сонячні відкриті ділянки. Широко використовують для декоративного оформлення клумб, квітників, рабаток, а також для зрізування.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння цинія Елегантна Королівська 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння капуста Білокочанна Слава 1305 1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс Фінал NPK+Mg (4.8.36+3) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цинія Елегантна Королівська 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, допоможемо купити інсектициди та Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.