Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цинія Елегантна Полярна Ведмедиця 0,5 г

Великі квітки цинії будуть прикрашати Ваш сад до самих морозів! Однорічник, висотою 50-60 см. Кущ гіллястий, міцний. Суцвіття великі,   махрові, білі, діаметром 10-15 см. Цвітіння рясне і тривале - з кінця липня і до заморозків. Любить сонячні відкриті ділянки. Широко використовують для декоративного оформлення клумб, квітників, рабаток, а також для зрізування.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння цинія Елегантна Полярна Ведмедиця 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння кабачок Грибовський 15 г : 17,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для туй та хвойних рослин Брексіл Комбі (Валагро, Італія) 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цинія Елегантна Полярна Ведмедиця 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, якісні насіння селери та редьки, замовити насіння чагарників та дерев, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.