Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Чорнобривці Африканські Купідон Жовті 0,2 г

Великі махрові суцвіття чорнобривців Купідон вселяють радість і піднімають настій!  Оксамити африканські, середньорослі. Рослина однорічна, висотою до 35 см. Кущі компактні, з великими махровими квітками яскраво-жовтого кольору, діаметром до 10 см. Розмножуються насінням, яке висіває на початку квітня. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Сходи з'являються на 5-10 день з моменту посіву насіння. Рослина невибаглива, швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, посухостійка. Оптимальна температура для зростання молодих рослин  +18 - +20 градусів. Прекрасно виглядає у групових посадках, а також на передніх планах клумб, рабаток та міксбордерів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння Чорнобривці Африканські Купідон Жовті 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Оля F1 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Чорнобривці Африканські Купідон Жовті 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., найкраща на насіння зелені ціна в Україні, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, допоможемо купити інсектициди та Києві, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, найкращі насіння салату для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити протруйники у Києві.