Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Сигнет Лимонні 0,2 г

Тривале, рясне цвітіння, лимонно-жовті квітки та ніжні, ажурні  листя! Однорічна рослина з потужними, сильнорозгалуженими стеблами, висотою 25-30 см. Листя дрібне, сильно розсічене. Суцвіття прості, мініатюрні, діаметром 2-3 см. Рослина швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, невибаглива до ґрунтів і вологи. Використовують для оформлення клумб, робітників, бордюрів, ваз та балконів. Для раннього цвітіння висівають на початку квітня на розсаду. Сходи з'являються через 5-6 днів, пікірування проводять у фазі 2-3-х справжніх листків. На постійне місце висаджують після проходження загрози заморозків. Посів у відкритий грунт проводять у травні на глибину 1,5-2 см.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Сигнет Лимонні 0,2 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння редис Рудольф 3 г : 24,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Сигнет Лимонні 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, ефективний садовий вар для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.