Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Еквінокс Лимонні 0,5 г

Чудова альтернатива гібридам!  Рослина формує компактний кущ, висотою 25-30 см. Квітки густо махрові, великі, діаметром до 10 см, яскраво-лимонного кольору. Насіння висівають у відкритий ґрунт наприкінці травня – на початку червня. Рослина невибаглива, швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, посухостійка. Рясно цвіте з червня і до заморозків. Прекрасно виглядає у групових посадках на клумбах, рабатках, квітниках, а також на передньому плані бордюрів. Ідеально поєднується з багатьма садовими квітами.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Еквінокс Лимонні 0,5 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння капуста Брюсельська Франклін F1 15 нас : 52,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Еквінокс Лимонні 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, мінеральні добрива за акційною ціною.