Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Відхилені Медові Соти 0,5 г

Дуже популярний, рясно і довго квітучий однорічник! Щодо морозостійкого однорічника, висотою 20-30 см. Рослина невибаглива до умов вирощування, для чорнобривців підходить будь-який садовий грунт і сонячне місце. Квітки яскраві, оранжево-червоного кольору. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні-червні, на розсаду - у березні-квітні. Широко використовують для групових посадок на клумбах, квітниках, рабатках, бордюрах та газонах.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Медові Соти 0,5 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Балконний Жовтий F1 10 нас : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Відхилені Медові Соти 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.