Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Французькі Малюк Лимонні 0,1 г

Низкорослий сорт з красивими махровими суцвіттями лимонного кольору! Однорічна трав'яниста рослина з тривалим періодом цвітіння. Рослина карликова, висотою 15 см. Квітки махрові, лимонного кольору. Насіння висівають у відкритий ґрунт наприкінці травня – на початку червня. Рослина невибаглива, швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, посухостійка. Рясно цвіте з червня і до заморозків. Прекрасно виглядає у групових посадках на клумбах, рабатках, квітниках, а також на передньому плані бордюрів. Ідеально поєднується з багатьма садовими квітами.

У 1 грамі міститься 300 насінин.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Французькі Малюк Лимонні 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Цукерка 3 г : 7,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Французькі Малюк Лимонні 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.