Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Вузколисті Оранжевий Гном 0,1 г

Прекрасно підходить для прикраси передніх планів клумб і бордюрів! Однорічна, сильногілляста рослина, висотою 20-30 см. Формує щільні, компактні кущики з вишуканими листочками та великою кількістю мініатюрних суцвіть оранжевого кольору. Суцвіття дрібні, 2-3 см у діаметрі. Рослина тепло- і світлолюбна, посухостійка. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Прекрасно переносить пересадку, навіть у квітучому сосотояні. Один із найкращих видів чорнобривців для оформлення бордюрів, рабаток, рокаріїв, альпінаріїв, контейнерів. Всі частини рослини, особливо листя, мають приємний та ніжний аромат.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння чорнобривці Вузколисті Оранжевий Гном 0,1 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння салат Листовий Гранд Рапидс 1 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Калійно-Магнієве Калімаг K2OMg (40:4,6) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Вузколисті Оранжевий Гном 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.