Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик Голд 0,25 г

Розкішні золотисто-жовті махрові суцвіття цих чорнобривців прикрашатимуть Ваш сад до самих заморозків! Кущ міцний, висотою 65-70 см, суцвіття яскраві, золотисто-жовті, великі, діаметром 8-11 см, густомахрові. Сорт стійкий до негоди, чудово тримає форму. Перші суцвіття з'являються на рослинах вже в червні і цвітіння продовжується до заморозків. Використовують для квітників, клумб, рабаток, також на зріз. Рослина світлолюбна, посухостійка. Для продовження цвітіння зів'ялі квітки видаляють.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик Голд 0,25 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння морква Мирафлорес F1 0,5 г (400 нас) : 30,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик Голд 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, мінеральні добрива за акційною ціною, найкращі насіння салату для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння суниці та гарбуза, відмінна газонна трава для вас.