Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Низькоросла Камео суміш 0,3 г

Незамінна рослина для клумб, рабаток та бордюрів! Популярний карликовий сорт айстри, висотою 15 см. Густомахрові квіти, діаметром 6 см, здивують Вас чудовими забарвленнями. Період  цвітіння – з липня по вересень. На розсаду насіння висівають у березні-квітні. Пікірування проводять у стадії 2-3 справжніх листків за схемою 5х5. У відкритий ґрунт висаджують у середині травня. При безрозсадному способі насіння висівають на постійне місце провесною або під зиму. Рослина невибаглива у вирощуванні, добре реагує на підживлення. Використовують для оформлення клумб, бордюрів і як культура для горщика.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння астра Низькоросла Камео суміш 0,3 г : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Сент-Пьєр 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Низькоросла Камео суміш 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння чагарників та дерев, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння овочів будь-яких видів.