Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Півоноподібна Дюшес (Duchesse) суміш 0,5 г

Прекрасна серія айстр для оформлення саду та вирощування на зріз! Астра Дюшес - дивовижна за красою серія піоноподібних айстр для оформлення садових клумб , рабаток та для вирощування на зріз. Формує колоноподібний, гіллястий кущ, заввишки 70 см. Суцвіття напівсферичні, густомахрові, нікчемні, дрібні, 8-10 см у діаметрі, різноманітних яскравих забарвлень. Язичкові квітки широкі, підняті нагору, закривають трубчасті квітки. Цвітіння із серпня по вересень. Рослина віддає перевагу сонячному місцю, але виносить і півтінь. Краще росте на легких, родючих ґрунтах. Вирощують розсадним способом. У ґрунт розсаду висаджують у другій половині травня, витримуючи відстань між рослинами 30-35 см. Ідеальна серія для ринкових продажів. (Голландія)

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння астра Півоноподібна Дюшес (Duchesse) суміш 0,5 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння капуста Білокачанна Білосніжка 10 г : 22,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Півоноподібна Дюшес (Duchesse) суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, купити насіння капусти всіх видів, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.