Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Гольчаста Гала суміш 20 нас

Раніше, тривале цвітіння, великі, махрові квітки! Новий, чудовий сорт астр для зрізання. Кущ пірамідальної форми, висотою 70-80 см, з численними міцними квітконосами. Суцвіття великі, щільні, густо-махрові, кулястої форми, діаметром 9-10 см, різноманітних яскравих забарвлень. Пелюстки закручені по довжині трубочки і загнуті всередину суцвіття. Цінність даного сорту в ранньому, тривалому цвітінні та стійкості до хвороб. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні. Пікірування проводять у фазі 2-3-х справжніх листків за схемою 5х5. У відкритий ґрунт розсаду висаджують у середині травня. При безрозсадному способі насіння висівають на постійне місце провесною або під зиму. Рослина невибаглива до умов вирощування, добре реагує на підживлення. Прекрасно прикрасить клумбу, квітник. Ідеальна у букеті.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння астра Гольчаста Гала суміш 20 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кавун Холодок 10 г : 35,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Гольчаста Гала суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.