Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння айстра Пампушка Мармеладна 0,3 г

Яскраве забарвлення та густомахрові суцвіття цих астр захоплюють і радують своєю красою! Рослина висотою 50 см. Суцвіття напівсферичні, рожевого забарвлення, діаметром 4-5 см. Для вирощування підходять добре освітлені ділянки з родючим суглинним або супіщаним ґрунтом. Айстри мають високу холодостійкість – добре переносять заморозки до -3-4оС. Вирощують найчастіше розсадним способом. Насіння висівають у березні-квітні, пікірують з розвитком першої пари справжніх листочків за схемою 5х5 см, у відкритий ґрунт розсаду висаджують із середини травня до початку червня. Можливий підзимовий посів айстр: наприкінці жовтня на глибину 5-8 см. Зверху посіви мульчують торфом або тирсою на висоту 3-5 см. Навесні (наприкінці березня-початку квітня) посіви розкривають. Сходи, що з'явилися наприкінці квітня, будуть загартованими, а вирослі рослини сильними, стійкими до заморозків і рясно цвісти. Використовуються для отримання зрізування та оформлення ділянки.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння айстра Пампушка Мармеладна 0,3 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння бобові горох Овочеве Диво 20 г : 13,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння айстра Пампушка Мармеладна 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, купити насіння овочів будь-яких видів, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.