Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Краллен Золотий Дракон 0,3 г

Ідеальний для всіх видів цітників та зрізання! Сортопіп астр Краллен. Завдяки приголомшливій формі та розміру суцвіть, діаметром 12-14 см, чарівному золотистому забарвленню, химерно скрученим у трубочку та загнутим по спіралі пелюсток, а також міцним та стійким квітконосам, цей сорт ідеальний для всіх видів квітників та зрізання. Висота рослини 60-75 см. Вважає за краще добре дреновані, поживні ґрунти, регулярні поливи, розпушування, підживлення. Цвіте із серпня по вересень.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння астра Китайська Краллен Золотий Дракон 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Річіоло F1 10 нас : 38,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Цинку (Цинк Сірчанокислий) ZnSO4 (цинку 22%) 30 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Краллен Золотий Дракон 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, доставимо поштою насіння тютюну курильного, мінеральні добрива за акційною ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.