Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Півоноподібна Суміш Океан Бажань 0,5 г

Цей сорт астр додасть вишуканий шарм Вашому квітнику і стане чудовим матеріалом для розкішних букетів! Розкішна зрізувальна суміш з яскравими, пишними піоноподібними суцвіттями діаметром 10-12 см, різноманітних забарвлень. Рослини колоновидної форми, висотою 60-80 см, з міцними квітконосами, стійкі до несприятливих погодних умов. Ефектні букети довго зберігають свіжість.

 


Страна происхожденияRU

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Суміш Океан Бажань 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння черемша (Дикий Часник) 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро FLORCOLOR (NPK + SO3 17.13.14 + 24) + індікатор 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Півоноподібна Суміш Океан Бажань 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.