Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Принцеса Вероніка 0,2 г

Серія Принцеса швидко відновлюється після дощу і радує рясним цвітінням до глибокої осені! Сортотип Принцеса. Сорт походить із Західної Європи. Кущ широкий, гіллястий, висотою 60-70 см, міцні квітконоси, довжиною 45-50 см. У період масового цвітіння на одному кущі буває до 15-20 одночасно розкритих суцвіть, розташованих по всій поверхні. Суцвіття ефектного темно-синього кольору, густомахрові, плоско-округлої форми, діаметром 10-12 см. Використовується для зрізання в букети та прикраси квітників.

Сортоднолетнее

Ціна на насіння астра Китайська Принцеса Вероніка 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Гострий Бараній Ріг 0,25 г : 8,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Принцеса Вероніка 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння овочів будь-яких видів, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, відмінна газонна трава для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.