Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Китайська Принетте Морська Зірка 0,3 г

Ексклюзивний, високодекоративний сорт з великими суцвіттями незвичайної структури пелюсток! Серія Принетте. Оригінальний сорт німецької селекції, проміжний між голчастими астрами та астрами Принцеса. Зовні пелюстки кожного суцвіття мають форму голок, усередині квітки – трубчасту форму. Кущ міцний, висотою 60-70 см, суцвіття 10-12 см у діаметрі, темно-синього кольору. Довго зберігають декоративність, незалежно від погодних умов. Використовується для оформлення квітників та зрізання у букети.

Сортсредний

Ціна на насіння астра Китайська Принетте Морська Зірка 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кустовий Брісколіно F1 10 нас : 18,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Китайська Принетте Морська Зірка 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, купити насіння картоплі та гарбуза, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.