Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Півоноподібна Супермахрова Королівський Півонія 0,5 г

Дуже великі, білі суцвіття цієї айстри створять чудовий настрій! Сортотип астр Півоноподібні. Кущ колоноподібної форми, гіллястий, висотою 80-90 см із міцними квітконосами. Суцвіття кулясті, густомахрові, щільні, не пониклі, сніжно-білого кольору, діаметром 10-12 см. Використовують для прикраси клумб, рабаток, квітників, а також на зріз. Цвітіння щедре і тривале - до самих заморозків. Сорт стійкий до опадів. Чудово виглядає у букетах, довго стоїть у воді у вазі. Найкраще росте на відкритих сонячних ділянках, переносить короткочасні заморозки.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння астра Півоноподібна Супермахрова Королівський Півонія 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кабачок Чаклун 2 г : 6,00 грн

Ціна на Акція! мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для орхідей NPK (20.10.20) + MgO 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Півоноподібна Супермахрова Королівський Півонія 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.