Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Голчаста Розамунде 0,2 г

Кулясті голчасті суцвіття цієї айстри будуть прикрашати Ваш сад до глибокої осені! Астра серії Голчасті. Рослина однорічна. Формує міцний, колоноподібний кущ заввишки 50-80 см. Суцвіття махрові, великі, діаметром до 10 см, яскраво-рожевого кольору. Вирощують посівом насіння в ґрунт у квітні-травні або розсадним способом - для отримання більш раннього цвітіння - у березні-квітні. На постійне місце розсаду висаджують у травні – на початку червня. При посіві насіння необхідно пам'ятати, що насіння, що проростає, не переносять пересихання грунту, а також зайву вологість і різкі коливання температур. Завдяки міцним стеблам чудово підходить для вирощування на зріз, а також для прикраси клумб, рабаток та квітників.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння астра Голчаста Розамунде 0,2 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння морква Сіркана F1 1 г : 33,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Голчаста Розамунде 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, замовити насіння чагарників та дерев.