Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння астра Ювель суміш 0,1 г

Густомахрова, великоквіткова серія астр, яка буде ефектно виглядати як на клумбі, так і в букеті! Ефектна серія з великими суцвіттями розкішна форма. Кущ заввишки 60-75 см. Квітки дуже великі, діаметром 10-14 см, щільні, майже кулясті, різноманітних яскравих забарвлень. Пелюстки закручені по довжині в трубочки. Ступінь махровості дуже високий. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні, пікірування проводять у фазі 2-3-х справжніх листочків за схемою 5х5. У відкритий ґрунт рослини висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. При безрозсадному способі насіння висівають на постійне місце провесною або під зиму. Культура невибаглива, добре реагує на підживлення. Використовують для оформлення присадибних ділянок та на зріз. Квіти тривалий час зберігають декоративність у зрізаному вигляді.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння астра Ювель суміш 0,1 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Зимова Вишня 25 нас : 7,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння астра Ювель суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, допоможемо купити інсектициди та Києві, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.