Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння аквілегія Чорний Кардинал 0,1 г

Найкрасивіша аквілегія з незвичайним забарвленням квіток! Багаторічна, дуже витончена рослина з компактним кущем заввишки до 70 см. Квітки зі шпорцями на квітконосах, привабливої форми, темного, майже чорного забарвлення, з білим обідком. Росте на будь-яких, добре дренованих ґрунтах. Віддає перевагу тіні або півтіні, але може рости і на сонячних ділянках. Цвіте на другий рік вегетації з травня до липня. Насіння висівають у відкритий ґрунт навесні (квітень-травень) або пізньої осені. Широко використовують у змішаних групових посадках на газонах, клумбах, міксбордерах, а також біля водойм та на зріз.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння аквілегія Чорний Кардинал 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кабачок Цукіні Матрос 2 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для чорниці, лохини та інших ацидофільних рослин NPK (10.38.17) + мікроелементи 30 г : 17,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння аквілегія Чорний Кардинал 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, купити насіння картоплі та гарбуза, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.