Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння аквілегія Великоквіткова суміш 0,2 г

Розкішна, великоквіткова аквілегія - це найкраща рослина для тінистих куточків Вашого саду! Багаторічна, зимостійка, дуже декоративна рослина, висотою 30 -80 см. Квіти зі шпорцями на квітконосах, привабливої форми, з різноманітним забарвленням - білі, блакитні, жовті та рожеві, зібрані в розлогі суцвіття. Віддає перевагу тінистим місцям. Цвіте на другий рік вегетації у травні. Насіння висівають у відкритий грунт ранньою весною або пізно восени. Використовують для клумб, групових посадок та на зріз. Дуже ніжна та красива рослина.

Страна происхожденияPL
Сортмноголетние

Ціна на насіння аквілегія Великоквіткова суміш 0,2 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння бобові горох овочевий Телефон 20 г : 10,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння аквілегія Великоквіткова суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, купити насіння суниці та гарбуза.