Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння агератум Блакитне Хутро 0,25 г

Популярний, довго і рясно квітучий однорічник! Багаторічна рослина, що вирощується як однорічник. Формує компактний кущ із численними квітконосами блакитного кольору. Цвіте рясно та тривало. Добре переносить стрижку. Прекрасно підходить для робітників, кам'яних горох, бордюрів, озеленення балконів та вирощування як горщикової культури. Насіння на розсаду висівають з березня по квітень і накривають склом або плівкою, у відкритий ґрунт – наприкінці травня. Сходи з'являються через 3-4 тижні. У відкритий ґрунт рослини висаджують наприкінці травня, після проходження загрози заморозків, залишаючи між ними відстань 15-20 см.

/strong>

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння агератум Блакитне Хутро 0,25 г : 5,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Аскольд НВБ F1 10 нас : 29,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння агератум Блакитне Хутро 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.