Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дині Севінта (KS 7084) F1 10 нас

Високий вміст цукру, відмінні смакові та товарні якості, раннє дозрівання, відмінна зав'язуваність плодів! Дуже ранній, високоврожайний гібрид сітчастої дині, тип CANTALOUPE, дозріває через 65-70 днів від висадки розсади. Плід округлий, шкірка сіро-зеленого кольору з добре вираженою сіткою. Вага плода 1,5-2,5 кг. м'якуш насиченого оранжевого кольору, ароматний, гарної текстури, дуже солодкий і соковитий. Насіннєва камера компактна. Відмінні смакові якості – вміст цукру – 14-15 %. Характеризується   Хорошою зав'язуваністю плодів, високою стійкістю до хвороб, добре переносить спеку. Висока продуктивність. Гідрид добре транспортується. Рекомендується для отримання ранньої продукції відмінного товарного вигляду та унікальних смакових якостей. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння дині Севінта (KS 7084) F1 10 нас : 17,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння мальва Лісова Красуня 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дині Севінта (KS 7084) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.