Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Детермінантного Камі (KS 898) F1 100 нас

Новий, високоврожайний та високотоварний томат з цукровою м'якоттю для відкритого ґрунту! Відмінні смакові якості, дружне дозрівання, чудова зав'язуваність плодів навіть за несприятливих погодних умов! Високопродуктивний середньоранній гібрид томату для вирощування у відкритому ґрунті. Рослина добре облистнена і чудово захищає плоди від сонячних опіків. Потужна коренева система надійно забезпечує живлення рослини та підвищує стійкість гібриду до несприятливих погодних факторів. Плоди округло-плескаті, тверді, насиченого яскраво-червоного кольору зовні та всередині, без білого стрижня та зеленої плями біля основи, з цукровою,  м'якоттю, чудових смакових якостей. Середня вага плоду - 160-200 г. Плоди поєднують відмінний смак із високою щільністю та лежкістю. Гібрид характеризується відмінною плодів, що зав'язується при спеці, дружним дозріванням, відмінною транспортабельністю, стабільною врожайністю, толерантністю до хвороб. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томату Детермінантного Камі (KS 898) F1 100 нас : 80,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Детермінантного Камі (KS 898) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, ефективний садовий вар для вас, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.