Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Нуксі (KS 17) F1 100 нас

м'ясистий, щільний, золотисто-жовтий, з високими смаковими та товарними властивостями! Високопродуктивний гібрид великоплідного томату середньо-пізнього терміну дозрівання. Добре розвинена коренева система забезпечує живлення рослини при несприятливих рослинах. умовах. Плоди округлої форми, щільні, м'ясисті, насиченого золотисто-жовтого кольору зовні та всередині, з цукровою м'якоттю. Середня вага плоду - 210-240 р. Гібрид характеризується дружним дозріванням, гарною транспортабельністю, стабільною врожайністю та дуже привабливим зовнішнім виглядом. Смакові та товарні якості плодів дуже високі, м'якоть цукрова, ароматна та солодка. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсредне-поздний

Ціна на насіння томат Детермінантний Нуксі (KS 17) F1 100 нас : 155,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн

Ціна на насіння ахілея Багаторічна Вишнева Корольова 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Нуксі (KS 17) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.