Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томату Детермінантного Хайд (KS 835) F1 100 нас

Стійкий до стресів, високоврожайний, з високими товарними та смаковими якостями! Гібрид томату середньо-пізнього терміну дозрівання для вирощування у відкритому ґрунті з високою продуктивністю та потужною кореневою системою. Рослина добре облистнена, захищає плоди від сонячних опіків. Потужна коренева система забезпечує харчування рослини за несприятливих погодних умов. Плоди округлої форми, тверді, насиченого яскраво-червоного кольору зовні та всередині, без білого стрижня всередині та зеленої плями у плодоніжки, з цукровою м'якоттю. Середня вага плоду - 220-270 г. Плоди поєднують відмінний смак із високою щільністю та лежкістю. Гібрид характеризується дружним дозріванням та відмінною зав'язуваністю плодів при жарі, гарною транспортабельністю, стабільною врожайністю, стійкістю до нематоди, вертициллезу та фузаріозу. Генетично пристосований до тривалого зберігання. (Розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння томату Детермінантного Хайд (KS 835) F1 100 нас : 80,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томату Детермінантного Хайд (KS 835) F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, купити насіння картоплі та гарбуза.