Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння томат Індетермінантний KS 311 F1 100 нас

Дуже рання віддача врожаю, дружне дозрівання, відмінні товарні та смакові якості! Ранній високопродуктивний індетермінантний гібрид томату для вирощування в плівкових теплицях . Рослина енергійна, відкрита, добре вентильована, з потужною кореневою системою. Характеризується відмінною плодів, що зав'язується при стресових умовах. Плодоношення рясна, гібрид адаптований до різних умов вирощування. Плоди вирівняні, округлої форми, тверді, насиченого малиново-рожевого кольору, рівномірно забарвлені, з гарною консистенцією м'якоті, без зеленої плями у плодоніжки та білого стрижня всередині. Середня вага плода - 220-250 г. Плоди поєднують відмінний смак із високою щільністю та лежкістю. Міжвузля короткі.  Дружне дозрівання та дуже рання віддача врожаю. Стійкий до хвороб. Придатний для транспортування.

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний KS 311 F1 100 нас : 372,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Карусель суміш 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин Рівал 20 мл : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний KS 311 F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.