Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний KS 277 F1 10 нас

Висока врожайність, гарний зовнішній вигляд, чудові смакові якості! Ранньостиглий, високопродуктивний індетермінантний кистьовий томат. Рослина відкритого типу, формує красиві кисті з nbsp; привабливими плодами незвичайної форми та забарвлення. Плоди сливовидної форми з носиком, тигрового забарвлення – темно-червоні з коричнево-зеленими смугами. Плоди щільні, вирівняні за формою та розміром, середньою вагою 15-20 г. Характеризується дуже смачними, солодкими плодами із щільною консистенцією м'якоті та високим вмістом лікопену. Формує довгі, вирівняні, гарні кисті, у кожній з яких міститься по 10-15 шт. плодів. Гібрид підходить для збору кистями та окремими плодами. Призначений для вирощування у плівкових теплицях у першому та другому оборотах. Гібрид характеризується високою плодів, що зав'язується, і врожайністю навіть в умовах стресу. Відмінна щільність плодів гарантує транспортування на далекі відстані. Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки (розфасовано з професійної упаковки)

Страна происхожденияЯпония
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний KS 277 F1 10 нас : 55,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Актара 25 WG в. 1,4 г : 15,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Харц Сента 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний KS 277 F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.